Saturday, May 23, 2015

SELAMA INI PAS RUPA-RUPANYA SAYAP UMNO


Apa kecoh-kecoh ni Mujahid Yusof?

Siapa tak kenal Mujahid Yusof? Pemimmpin Pas Pulau Pinang yang liberal dan penyokong kuat Guan Eng dan DAP.

Dek kerana kesetiaannya kepada DAP dan agenda anti Islam mereka, Mujahid tergamak keluarkan kenyataan menghina perjuangan Islam PAS.

Dalam artikel Mujahid: Only Pakatan can help PAS' mission (Mujahid: Hanya Pakatan boleh bantu misi PAS) dari portal pro pembangkang, Malaysiakini, Mujahid telah keluarkan kenyataan ini:

"Agenda hudud adalah agenda UMNO (untuk melemahkan Pakatan Rakyat). Bagaimana ahli PAS boleh kata misi PAS ialah untuk hudud? Mana mungkin begitu!"

Oh, jadi selama ini, sejak penubuhan PAS lagi, dah berpuluh-puluh tahun PAS perjuangkan hudud, rupa-rupanya PAS memperjuangkan agenda UMNO sahaja.

Kesian ahli PAS selama ini, sibuk-sibuk kutuk UMNO tapi rupanya ikut telunjuk UMNO. PAS sekadar sayap UMNO sebenarnya, sama macam Wanita, Puteri dan Pemuda!

Terima kasih Mujahid kerana berani menjelaskan bahawa PAS sebenarnya agen UMNO!

Apa kecoh-kecoh ni Mujahid?

5 comments:

 1. Mujahid Rawa telah pekat di doktrinkan oleh bang non.

  ReplyDelete
 2. Mujahid Rawa telah pekat di doktrinkan oleh bang non.

  ReplyDelete
 3. Politik perut bukqn agama..ada meka miskin..hidup susah mcm penyokong meka..

  ReplyDelete
 4. Sy sebagai seorang rakyat Malaysia yang beragama islam dan berbangsa Melayu memberi sokongan padu pada parti pas, sy bersyukur kerana pas dan dap telah bercerai dan harapan sy agar pas juga akan keluar dari pkr. Sy juga menyeru semua rakyat Malaysia seperti sy, marilah kita sama2 bersatu memberi sokongan penuh pada pas, insyaallah jika kita bersatu kita boleh tendang terus parti dap dan pkr yg didalangi mossad / Israel..
  HIDUP ISLAM!!
  HIDUP ISLAM!!
  HIDUP ISLAM!!

  JOM JIHAD MENENTANG MUSUH ALLAH!!
  ALLAH SENTIASA BERSAMA KITA..

  ReplyDelete
 5. Sy sebagai seorang rakyat Malaysia yang beragama islam dan berbangsa Melayu memberi sokongan padu pada parti pas, sy bersyukur kerana pas dan dap telah bercerai dan harapan sy agar pas juga akan keluar dari pkr. Sy juga menyeru semua rakyat Malaysia seperti sy, marilah kita sama2 bersatu memberi sokongan penuh pada pas, insyaallah jika kita bersatu kita boleh tendang terus parti dap dan pkr yg didalangi mossad / Israel..
  HIDUP ISLAM!!
  HIDUP ISLAM!!
  HIDUP ISLAM!!

  JOM JIHAD MENENTANG MUSUH ALLAH!!
  ALLAH SENTIASA BERSAMA KITA..

  ReplyDelete