Thursday, October 11, 2012

“RATU CURI KREDIT“ NURUL IZZAH MUNCUL DI PASAR MALAM KERINCHIApa kecoh-kecoh ni Nurul?

Seperti yang dijangka, sebaik sahaja Dato’ Raja Nong Chik berjaya menyelesaikan kemelut yang dihadapi penduduk Flat 17 Tingkat dan penjaja Pasar Malam Kerinchi, maka ada sajalah suara sumbang yang cuba mencuri kredit atas usaha orang lain.

Spt yg saya maklum sebelum ini, penjaja pasar malam Kg Kerinchi akan diberi tapak niaga alternatif. Cuma ada ahli politik sebelah sana yg mau jd heroin & politikkan isu, sdg Kerajaan BN sntiasa fikir kepentingn penduduk sekitar, juga penjaja. Bila kita bentang penyelesaian, mahu ambil kredit pula. Mainan politik.

Siapa yang muka tak malu cuba curi kredit tu?

Tak lain tak bukan, NO ROLE IZZAH!!

Yaaa, itu nama timangan baru Nurul Izzah kerana terbukti selama menjadi Ahli Parlimen Lembah Pantai, dia langsung tak pernah mainkan peranan bantu penduduk, sebaliknya lebih suka makan angin untuk memburukkan Malaysia di mata dunia luar.

Mari kita baca twit si NO ROLE:

Alhamdulillah kemenangan rakyat untuk selesaikan tapak baru pasar malam Kg Kerinchi. Terima kasih DBKL

Aikkk? Sebut DBKL je? Apasal tak sebut sekali nama Menteri yang telah berjaya selesaikan isu ni?

NO ROLE juga turut diperli oleh Khairy Jamaluddin kerana tabiat buruknya yang suka curi kredit.

Ada juga MP tunggu depan gol nak claim credit. Tsk2 “@RajaNongChik: Bila kita bentang penyelesaian, mahu ambil kredit pula. Mainan politik.”

Tapi ni bukan kali pertama si NO ROLE cuba curi kredit dari usaha Kerajaan BN. Dah banyak kali daaaah!

Tak percaya? Silalah baca artikel-artikel ni.NURUL IZZAH SAH DITABAL SEBAGAI RATU CURI KREDIT!!!
NURUL IZZAH ‘RATU CURI KREDIT’ KEMBALI DI BALAI POLIS BRICKFIELDS!!Apa kecoh-kecoh ni NO ROLE?

1 comment:

  1. Ratu twitter ni pergi majlis kahwin mak sedara aku di PPR Sri Pantai bersalam dengan orang pun tak nak. Orang nak ambil foto, bodyguard dia larang. Hanya datang menempel sapa tah jemput dia...lepas tu tulis dalam twitter kununnya menghadiri jemputan kenduri rakyat dan kununnya rakyat suka kat dia. Walhal lepas dia cabut balik pakat ramai sumpah seranah. Malu tuan rumah menerima tetamu yang tak diundang - anak kepada kaki liwat. Nasib baik ko tak makan kalau tidak semua sudu, garpu, pinggan, kerusi dan meja kena samak. Low class punya MP.

    ReplyDelete