Wednesday, June 10, 2015

SIAPA PILIHAN HATI AZMIN?


Apa kecoh-kecoh ni Azmin Ali?

Sekarang ni Azmin Ali dalam dilema, tak boleh nak tidur lena. Bila mata terpejam asyik terbayang wajah dua rupawan – seorang manis bertudung litup, seorang seksi berpakaian cheongsam. Mana satu pilihan hati?

Mahfuz Omar dari PAS telah beri kata dua kepada Azmin Ali, Menteri Besar Selangor dari PKR – pilih PAS atau DAP sebagai rakan pentadbir di Selangor. Ugutan yang sama turut dibuat oleh Tony Pua dari DAP.

Jadi sekarang Azmin Ali dalam dilema. Dia terhutang budi kepada PAS dan Haji Hadi kerana dia hanya berjaya menjadi Menteri Besar berkat sokongan PAS. Kalau tak, Wan Azizah yang jadi Menteri Besar.

Pada masa yang sama, perjuang PKR sebagai parti liberal dan sekular lebih mirip dengan perjuangan DAP berbanding PAS yang memperjuangkan negara Islam.

Mimpi indah Azmin Ali kini bakal bertukar jadi mimpi ngeri!


Apa kecoh-kecoh ni Azmin Ali?

2 comments:

 1. Sy sebagai seorang rakyat Malaysia yang beragama islam dan berbangsa Melayu memberi sokongan padu pada parti pas, sy bersyukur kerana pas dan dap telah bercerai dan harapan sy agar pas juga akan keluar dari pkr. Sy juga menyeru semua rakyat Malaysia seperti sy, marilah kita sama2 bersatu memberi sokongan penuh pada pas, insyaallah jika kita bersatu kita boleh tendang terus parti dap dan pkr yg didalangi mossad / Israel..
  HIDUP ISLAM!!
  HIDUP ISLAM!!
  HIDUP ISLAM!!

  JOM JIHAD MENENTANG MUSUH ALLAH!!
  ALLAH SENTIASA BERSAMA KITA..

  ReplyDelete
 2. Sy sebagai seorang rakyat Malaysia yang beragama islam dan berbangsa Melayu memberi sokongan padu pada parti pas, sy bersyukur kerana pas dan dap telah bercerai dan harapan sy agar pas juga akan keluar dari pkr. Sy juga menyeru semua rakyat Malaysia seperti sy, marilah kita sama2 bersatu memberi sokongan penuh pada pas, insyaallah jika kita bersatu kita boleh tendang terus parti dap dan pkr yg didalangi mossad / Israel..
  HIDUP ISLAM!!
  HIDUP ISLAM!!
  HIDUP ISLAM!!

  JOM JIHAD MENENTANG MUSUH ALLAH!!
  ALLAH SENTIASA BERSAMA KITA..

  ReplyDelete