Wednesday, November 13, 2013

NAK MINTA MAAF PUN BANYAK DALIH SI NURUL IZZAH NI!!

Apa kecoh-kecoh ni Nurul?

Adoiii... Banyak songeh betul lah si NO ROLE ni...

Jumaat lepas dia dah setuju nak mohon maaf dan bersetuju agar kenyataan permohonan maafnya disediakan oleh Raja Nong Chik. Hari ini bila dah terima deraf kenyataan permohonan maaf dari mahkamah, NO ROLE minta tangguh pulak!

Kenapa?

Kononnya kerana nak kaji dulu deraf kenyataan permohonan maaf tu. Sepatutnya sekejap je nak kaji teks tu, sebab yang pastinya kau memang dah salah NO ROLE. Tapi bila tarikh penangguhan sampai 10 DISEMBER 2013, yang itu aku tak faham betul. NO ROLE ni baru belajar membaca ke sampai teks tak sampai satu muka surat pun nak ambil masa sampai SATU BULAN nak kaji?

Adakah ini sekadar taktik melengah-lengah agar isu ini tenggelam dan dilupakan oleh orang ramai?

Aku sebenarnya kurang setuju dengan tindakan Raja Nong Chik menerima permohonan maaf NO ROLE ni. NO ROLE senang-senang tabur fitnah sehingga menyebabkan kekalahan Raja Nong Chik di Lembah Pantai, takkan nak kasi lepas macam tu je? Memang betul memaafkan tu sikap terpuji, tapi kalau tak diajar, betina ni akan terus besar kepala dan akan terus menabur fitnah di sana sini.

Jadi, aku harap kenyataan maaf yang akan dipersetujui tu biar betul-betul keras agar semua orang tahu NO ROLE ni kaki fitnah. Buatlah ayat macam:

"SAYA, NURUL IZZAH, MENGAKU TELAH MENYEBARKAN FITNAH TERHADAP RAJA NONG CHIK PADA 4 MEI 2013 DENGAN NIAT JAHAT UNTUK MENJATUHKAN NAMA BAIK BELIAU DAN MENGURANGKAN SOKONGAN PENGUNDI KEPADA BELIAU SEMASA PRU 2013. SAYA MEMANG ORANG YANG KEJI. SEKIAN, TERIMA KASIH."

Lepas tu letak lah syarat supaya permohonan maaf ni diletakkan di muka depan semua akhbar utama dan portal-portal pembangkang. Biar semua orang tahu perangai sebenar NO ROLE!

Janganlah pulak nanti terima pindaan dari NO ROLE kalau pindaan tu terlalu lembut. Kalau setakat ayat:

"SAYA DENGAN INI MENARIK BALIK TUDUHAN SAYA TERHADAP RAJA NONG CHIK PADA 4 MEI 2013 DAN BERJANJI TIDAK AKAN MENGULANGI TUDUHAN TERSEBUT"

baik tak payah terima permohonan maaf NO ROLE.

Kalau macam tu je permohonan maaf NO ROLE, nampak sangat dia tak ikhlas nak minta maaf, setakat nak melepaskan tengkuk dari jerat je.

Kalau setakat tu je permohonan maaf dia, baik terus saman!!

Apa kecoh-kecoh ni NO ROLE?

2 comments:

 1. Sy sebagai seorang rakyat Malaysia yang beragama islam dan berbangsa Melayu memberi sokongan padu pada parti pas, sy bersyukur kerana pas dan dap telah bercerai dan harapan sy agar pas juga akan keluar dari pkr. Sy juga menyeru semua rakyat Malaysia seperti sy, marilah kita sama2 bersatu memberi sokongan penuh pada pas, insyaallah jika kita bersatu kita boleh tendang terus parti dap dan pkr yg didalangi mossad / Israel..
  HIDUP ISLAM!!
  HIDUP ISLAM!!
  HIDUP ISLAM!!

  JOM JIHAD MENENTANG MUSUH ALLAH!!
  ALLAH SENTIASA BERSAMA KITA..
  BERTINDAK SEKARANG JANGAN BAGI SI KAFIR DAP DAPAT MENAWAN PUTRAJAYA,
  JIHAD FISABILLILAH.
  ALLAHUAKBAR..
  ALLAHUAKBAR..
  ALLAHUAKBAR..

  ReplyDelete
 2. Sy sebagai seorang rakyat Malaysia yang beragama islam dan berbangsa Melayu memberi sokongan padu pada parti pas, sy bersyukur kerana pas dan dap telah bercerai dan harapan sy agar pas juga akan keluar dari pkr. Sy juga menyeru semua rakyat Malaysia seperti sy, marilah kita sama2 bersatu memberi sokongan penuh pada pas, insyaallah jika kita bersatu kita boleh tendang terus parti dap dan pkr yg didalangi mossad / Israel..
  HIDUP ISLAM!!
  HIDUP ISLAM!!
  HIDUP ISLAM!!

  JOM JIHAD MENENTANG MUSUH ALLAH!!
  ALLAH SENTIASA BERSAMA KITA..
  BERTINDAK SEKARANG JANGAN BAGI SI KAFIR DAP DAPAT MENAWAN PUTRAJAYA,
  JIHAD FISABILLILAH.
  ALLAHUAKBAR..
  ALLAHUAKBAR..
  ALLAHUAKBAR..

  ReplyDelete